Effectieve Trainingen en Coaching

Groepstrainingen, individuele begeleiding of ontwikkelingstrajecten.

Trainingen

Debatteren

De Mos & Partners leert hoe je een debat moet voorbereiden en hoe je kan werken aan verbale overtuigingskracht. Ook kunnen wij je leren hoe snel en doeltreffend op anderen te reageren.

Sociale Media

Sociale Media is anno 2021 voor iedere organisatie een must. Maar hoe zet je een goede content-strategie op? Wij leren je hoe je jouw doelgroep beter kunt betrekken bij jouw merk.

Media Training

Niet iedereen staat even zelfverzekerd voor de camera of microfoon. Wij geloven in de kracht van het eigen karakter, van het presenteren van jezelf, zonder trucs, maar met charisma.

Persoonlijke Coaching

Wil jij jezelf als politicus ontwikkelen op persoonlijk vlak en met meer zelfvertrouwen specifieke situaties tegemoet gaan? Dan is maatwerk meer geschikt dan een (groeps)training.

Crisistraining

Duidelijke, snelle en effectieve communicatie is van belang in een crisissituatie. Wacht je te lang of kom je te zwak naar buiten? Dan ontstaat er onherstelbare schade aan je merk.

Framing

Wil jij leren hoe je jouw publiek kunt beinvloeden en kunt overtuigen? Met moderne framing-technieken zul je hier geen problemen meer mee hebben.

Onze Trainingen & Coaching

  • Coaches met ervaring in de politiek
  • Eenmalige coaching of modulaire opbouw
  • Direct uitvoerbare adviezen

Als oud-Kamerlid, oud-wethouder en als raadslid, weet Richard de Mos precies wat er nodig is bij het voeren van een goed debat, het overtuigen en beinvloeden van het publiek, en het omgaan met crisissituaties. Richard de Mos gelooft in de kracht van het eigen karakter, van het presenteren van jezelf, zonder trucs, maar met charisma.

Meer weten?

Ben jij geinteresseerd in een van onze trainingen en/of coaching sessies? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1
Intake
Bij interesse neemt een van onze medewerkers contact met je op voor een kennismaking.
2
Projectvoorstel
Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor jouw organisatie.
3
Vliegende start
Richard komt bij je langs en neemt het project door.
Contact Opnemen