Fractieondersteuning

De Mos & Partners ondersteunt fracties full-service of met specifieke taken.

Wij ondersteunen jouw fractie

In de Hofstad werd Richard de Mos met zijn partij in 2018 de grootste fractie in de gemeenteraad. Als fractievoorzitter en lijsttrekker schreef De Mos verkiezingsprogramma's en campagnestrategieën. Ook het pers- en PR-beleid van de fractie wordt door hem aangestuurd.

De Mos & Partners kan voor lokale partijen buiten Den Haag het gehele pers- en PR-beleid, alsmede de woordvoering, voor je verzorgen. De ondersteuning van jouw fractie kan verder bestaan uit het volgen van het nieuws, het opstellen van schriftelijke vragen, het schrijven van inbrengen voor bij debatten en het schrijven van moties, amendementen en initiatiefvoorstellen.

Hart voor Den Haag

Richard de Mos is een politiek dier. Met zijn eigen partij: "Hart voor Den Haag / Groep de Mos" groeide hij in een paar jaar uit tot de grootste partij in de Hofstad. Als fractievoorzitter schreef De Mos de verkiezingsprogramma's en campangestrategieën. Ook het pers- en PR-beleid van de fractie werd door hem aangestuurd.

  • Van 3 naar 8 zetels
  • De grootste fractie in Den Haag
  • 32.000 Stemmen

Partij van de Ouderen

Als woordvoerder van dé enige lokale partij in Amsterdam, zorgde De Mos voor zichtbaarheid van de Partij van de Ouderen in de hoofdstad van Nederland. Mede op basis van zijn adviezen behield de partij haar zetel. Naast pers & PR-ondersteuning verzorgde De Mos ook trainingen voor het kader van de partij.

  • Effectieve trainingen
  • Plek in de gemeenteraad
  • Productief persbeleid

50PLUS Zuid-Holland

Vlak na de Statenverkiezingen van 2015 zorgde De Mos als woordvoerder van de 50Plus Statenfractie Zuid-Holland voor meer bekendheid over het werk en activiteiten van deze fractie. Ook onderhield hij het contact met de media.

  • Meerdere perspublicaties
  • Bekendheid vergroot
  • Relatie met de pers

Meer weten?

Ben jij geinteresseerd in een van onze trainingen en/of coaching sessies? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1
Intake
Bij interesse neemt een van onze medewerkers contact met je op voor een kennismaking.
2
Projectvoorstel
Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor jouw organisatie.
3
Vliegende start
Richard komt bij je langs en neemt het project door.
Contact Opnemen