Public Relations

Effectieve PR-Campagnes met unieke PR-instrumenten.

Persbeleid

Wij weten als geen ander hoe wij de media kunnen enthousiasmeren voor jouw organisatie.

PR-Campagnes

Een losse PR-stunt, of een PR-offensief dat een onderdeel is van een grotere campagne.

Communicatie

Advies bij het helder krijgen van jouw huidige imago en gewenste positionering.

Public Relations

  • Breed netwerk aan perscontacten
  • Meer dan 15 jaar ervaring met Public Relations
  • Strategische Communicatie

De Mos & Partners gelooft in de kracht van de combinatie van PR, communicatie en online marketing. Vanuit jouw strategie ontwikkelen wij aansprekende PR campagnes en (marketing)communicatieplannen. Mocht er nog geen strategie zijn, dan kunnen wij deze gezamenlijk ontwikkelen.

Persbeleid

Richard de Mos staat bekend om zijn gerichte en succesvolle persaanpak. Wij benaderen onze warme perscontacten (van lokale kranten tot landelijke televisieprogramma's) met artikelen, suggesties voor interviews en interessante content die inspeelt op de actualiteit. Het doel van een goed werkend persbeleid is het genereren van zogeheten 'free publicity'.

PR-Campagnes

Bij het ontwikkelen van PR-campagnes nemen wij de organisatiedoelstellingen als uitgangspunt. Zodra wij deze inzichtelijk hebben, ontwikkelen wij een effectieve PR-campagne. Dit kan een losse PR-stunt zijn, of een PR-offensief dat een onderdeel is van een grotere campagne. Ook het opzetten van een socialmedia advertentiecampagne behoort tot een van onze PR-instrumenten.

Strategische Communicatie

De Mos & Partners adviseert organisaties bij het helder krijgen van hun huidige imago en gewenste positionering. Goede relaties ontwikkelen en onderhouden zijn van groot belang voor de bedrijfsresultaten. Niet alleen om de ‘Customer Lifetime Value’ te vergroten, maar ook om de relaties met de stakeholders te verbeteren.

Meer weten?

Ben jij geinteresseerd in een van onze trainingen en/of coaching sessies? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1
Intake
Bij interesse neemt een van onze medewerkers contact met je op voor een kennismaking.
2
Projectvoorstel
Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor jouw organisatie.
3
Vliegende start
Richard komt bij je langs en neemt het project door.
Contact Opnemen